Spring til indhold
Hvad er inkluderet i et Wheeling cykelabonnement på en elcykel?

Wheeling er et cykelabonnement, der sikrer, at din cykel altid virker; reparationer og service er inkluderet i prisen. Sker der noget med din elcykel, reparerer vi den gratis, hvor og hvornår det passer dig inden for 24 timer. Hvis vi ikke kan reparere den, får du en ny køreklar elcykel. Det er hvad Wheeling handler om. 

Derudover kan du få repareret din elcykel i vores butikker inden for normal åbningstid.

I øjeblikket yder vi vores fulde service i Storkøbenhavn, og dækker desuden ned til Køge og Roskilde, samt Nordsjælland. Har du en Wheeling udenfor Storkøbenhavn må du selv bringe den ind til service.

Hvor meget skal man betale, hvis din Wheeling bliver stjålet?

Du kontakter Wheeling inden for 24 timer i tilfælde af beskadigelse, tab eller tyveri af din Wheeling.

I tilfælde af beskadigelse, tab eller tyveri af din Wheeling vil nedenstående gebyrer blive opkrævet:

  • Selvrisiko ved at miste en Wheeling uden batteri : 2.750 DKK
  • Enkelt lås uden batteri: 3.250 DKK
  • Mistet batteri: 3.500 DKK
  • Mistet nøgle: 115 DKK

Ikke låst din Wheeling

  • Mistet Wheeling uden at låse den, men du har stadig batteriet: 8.400 DKK
  • Mistet Wheeling uden at låse den og mistet batteri: 11.900 DKK
Hvad gør jeg, hvis batteriet på en Wheeling løber tør for strøm?

Hvis du har problemer med dit batteri eller det er defekt, kontakter du vores kundeservice eller kommer forbi vores værksteder så vi kan give dig et nyt batteri eller en ny cykel at køre videre på.

Hvem producerer en Wheeling?

Vores cykler har vi selv produceret. Både vores Classic, Cargo og City er produceret sammen med Cykelland og gennemprøvede de sidste 10 år. 

Må jeg benytte min Wheeling elcykel uden for byen?

Ja. Du må gerne bruge din Wheeling undenfor byen man du skal være obs på at vi kun yder udkørende service i Storkøbenhavn som er vores serviceområde.

Hvilke modeller og farver findes Wheeling i?

Wheeling findes i en Classic 3 model i farverne grøn, blå og grå, i en Classic 7 model i farven sort, samt i en Cargo 7 model i grå og en Cargo 3 i sort. Vi har også enkelte City Herre og City Dame i hvid.

Hvor kan jeg få en Wheeling?

Du kan lige nu få en Wheeling i Storkøbenhavn, samt i et område ned til Køge, Roskilde og i Nordsjælland. Du kan hente den i Rødovre, på Nørrebro eller i Nordhavn. Vi leverer den gerne til dig for blot 299,- (399,- udenfor Storkøbenhavn)

Hvordan skal jeg behandle mit batteri?

Wheelings batterier skal du bare lade og bruge som du har lyst til. Husk altid at tage det med ind når du ikke bruger cykel fx. om natten/dagen. Batterier kan godt lide stuetemp. og er ikke så glade for kulde.

Er der en minimumsperiode for en Wheeling?

Vi tilbyder et fleksibelt cykelabonnement, som kan opsiges udfra vilkårende løbene måned plus en måned. fx har du opsagt den 20 i en måned har du cykel resten af måned og den næste måned.

Kurv
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping
0