Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål angående vores elcykel abonnementer kan du måske finde svaret her.
Eller kan du altid skrive til info@wheeling.dk
Wheeling er et cykelabonnement, der sikrer, at din cykel altid virker. Reparationer og service er inkluderet i prisen. Sker der noget med din elcykel, reparerer vi den gratis hos dig inden for 24 timer på hverdage. Hvis vi ikke kan reparere den, får du en ny køreklar elcykel. Det er hvad Wheeling handler om. 
Derudover kan du få repareret din elcykel i vores butikker inden for normal åbningstid.
I øjeblikket yder vi vores fulde service i Storkøbenhavn, og dækker desuden ned til Køge og Roskilde, samt Nordsjælland. Har du en Wheeling udenfor Storkøbenhavn må du selv bringe den ind til service.
Der er ingen bindingsperiode på en Wheeling. Vi tilbyder et fleksibelt cykelabonnement, som kan opsiges ud fra vilkårende løbene måned plus en måned. fx har du opsagt den 20 i en måned har du cykel resten af måneden og den næste måned.
Wheeling elcykler findes i forskellige modeller med enten 3 eller 7 gear. Du kan altid se de tilgængelige modeller i menupunktet ‘Cykler’.
Vores cykler har vi selv produceret. Både vores Classic, Cargo og City er produceret sammen med Cykelland og er udviklet og testet over 10 år. 
Du kan lige nu få en Wheeling i Storkøbenhavn, samt i et område ned til Køge, Roskilde og i Nordsjælland. Du kan hente den i Rødovre eller vi leverer den gerne til dig for blot 299,- (399,- udenfor Storkøbenhavn)
Ja. Du må gerne bruge din Wheeling undenfor byen man du skal være obs på at vi kun yder udkørende service i et udvidet Storkøbenhavn som er vores serviceområde.

Sker der noget med din Wheeling fikser eller ombytter vi den indenfor 24 timer på hverdage. Du kan altid booke en tid under ‘Book service’ eller kontakte os på telefon eller mail. Du er også altid velkommen til bare at komme forbi en af vores afdelinger.

Bemærk at du skal sørge for at cykel og nøgler befinder sig sammen, da vi har brug for begge dele for at kunne lave din cykel. Derudover skal der være parkeringsmulighed der hvor vi kommer for at lave cyklen.

Wheelings batterier skal du bare lade op og bruge som du har lyst til. Husk altid at tage det med ind når du ikke bruger cyklen fx. om natten/dagen. Batterier kan godt lide stuetemperatur og er ikke så glade for kulde.
Du kontakter Wheeling inden for 24 timer i tilfælde af beskadigelse, tab eller tyveri af din Wheeling.
I tilfælde af beskadigelse, tab eller tyveri af din Wheeling vil nedenstående gebyrer blive opkrævet:
  • Gebyr ved at miste en Wheeling uden batteri : 2.750 DKK
  • Enkelt lås uden batteri: 3.250 DKK
  • Mistet batteri: 3.500 DKK
  • Mistet nøgle: 115 DKK
 
Ikke låst din Wheeling
  • Mistet Wheeling uden at låse den, men du har stadig batteriet: 8.400 DKK
  • Mistet Wheeling uden at låse den og mistet batteri: 11.900 DKK

Der er ikke forsikring inkluderet i et Wheeling abonnement. Tjek derfor gerne op med din indboforsikring, at du er dækket i forhold til det gebyr vi opkræver ved tyveri.

Du er naturligvis velkommen til at komme forbi os på Hvidovrevej 90, 2610 Rødovre og prøve en cykel før du bestiller.

En Wheeling kører mellem 50-90 km. på en fuld opladning. Der er mange ting der påvirker hvor langt en Wheeling kan køre på en fuld opladning; eks. valg af assistanceniveau, temperatur og terræn man kører i. Vores kunder kører i gennemsnit 65 km. på en opladning.

Vores cykler er meget indstillingsvenlige, og kan derfor benyttes af personer fra 160 til 210 cm.

Du bestiller blot den cykel du ønsker gennem vores website. Når ordren er gået igennem starter vi med at klargøre din cykel, og du modtager en SMS når den er klar til afhentning (typisk indenfor 1-4 hverdage). Vælger du levering ringer vi dig op og aftaler tid og sted. 

Det gør du typisk indenfor 1-5 hverdage.  Ventetiden afhænger af hvilken model du vælger, om du selv vil hente eller have leveret og selvfølgelig hvor mange ordrer vi ellers får. Tag fat i os hvis du har behov for at få cyklen meget hurtigt, så kan vi guide i forhold til modeller og hvordan vi kan løse det hurtigst muligt.

Du skal gøre tre ting. Sørg for at låse den forsikringsgodkendte lås der sidder på cyklen. Lås også cyklen med den kædelås der følger med, og lås den gerne fast til noget hvis muligt. Dernæst skal du altid huske at tage dit batteri med når du går fra den. En elcykel uden batteri er ikke så attraktiv.