Spring til indhold

Hvad er Wheeling

Elcykler i høj kvalitet leveret gennem Cykelland og LOKE Cykler

600
Tilfredse kunder
853000
Cyklede kilometer
0
tons CO2 sparet

Eksperter i elcykler

Elcykler er vores speciale og søger du elcykler i høj kvalitet vil vi være den foretrukne leverandør i Danmark. Der er stor forskel på elcykler – om det er et håndbygget og varmebehandlet alu-stel, den nyeste type lithium batteri og en kraftig og pålidelig “brushless” motor af nyeste type, der sidder på elcyklen, ligesom der er forskel på kvaliteten af alle de andre komponenter, som cyklen er bygget af. Vi har arbejdet med elcykler i mere end 10 år og har en store erfaring mht. service og kvalitet.

Elcykler fra Cykelland og Wheeling

Cykelland var de første til at introducere den nye type elcykler på det danske marked og har siden 2003 brugt tiden til at forbedre og udvikle en kvalitetselcykel der passer til den danske smag og kvalitetskrav. Cykelland/Wheeling kunne sagtens have valgt at sende en langt billigere model på markedet, men det vil støde vores faglige stolthed. Ekstra Bladet og magasinet Gear har fortaget en stor test af elcykler og Cykellands Elvira Madigan 36 volt blev kåret som bedste køb, med begrundelserne: solidt design og kraftig motor med masser af power. Sidenhen er elcyklerne blevet bedre pga. Cykellands udvikling og konstante fokus på kvalitet.

Kvalitet til den rigtige pris

Kort sagt får du kvalitet i særklasse når du køber et abonnement på en elcykel på Wheeling.dk Vi er sikre på, at du vil finde kvaliteten i top og har muligvis den bedste og mest erfarne elcykel service i Danmark med mere end 2.000 elcykler til service årligt.