Spring til indhold

Privatlivspolitik

PERSONDATAFORORDNINGEN (GDPR)

Persondateforordningen gældende for:

Wheeling ApS

1) Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?

Salg i webshoppen: Her indtaster kunden de basale kontaktoplysninger og betalingskortoplysninger. Dette gøres for at kunne levere og ekspedere dine ordre. Og behandles således som led i opfyldelse af en aftale.

2) Hvornår sker der databehandling?

Indsamlingen, registrering og behandling af dine data sker ved gennemførelse af køb på vores webshop. Samtid indsamles oplysninger, ved mail korrespondance, for at kunne gennemføre kommunikationen.

3) Hvem vi deler oplysninger med?

Når du handler på vores webshop og vælger at få det købte sendt, bliver oplysninger delt med transportør. For at kunne leverer det købte til dig.

Squarespace.com leverer vores it-løsninger inkl. webshop og får i den forbindelse som databehandler adgang til de personoplysninger, vi registrerer om dig.

3.1) Webshoppen

Vores Webshop er udviklet af:

Woocommerce, WooCommerce Ireland Ltd.

4) Hvor længe behandles/opbevares oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af cykel hos os i en periode på 10 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere købet, eksempelvis i forbindelse med forsikringssager, garantisager eller ønsker om genfinding af kvittering. Efter 10 år sletter eller anonymiserer dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

5) Datasikkerhed

Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

6) Udøvelse af dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse.

Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på info@wheeling.dk

7) Cookiepolitik

Når du besøger cykelland.com, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. Disse oplysninger, bruges for at optimere og målrette, vores markedsføring og hjemmeside.

8) Klageadgang

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet

Borgergade 28

1300 København K

Tlf. 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: http://www.datatilsynet.dk.

9) Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt, at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:

PBS: http://www.betaling.dk

Forbrugerrådet: http://www.fbr.dk

Forbrugerrådet: http://www.forbrugersikkerhed.dk

Forbrugerstyrelsen: http://www.fs.dk

Forbrugerstyrelsens karakterbog: http://www.net-tjek.dk

Forbrugerinformation: http://www.fi.dk

Hvis du har spørgsmål vedrørende køb og betaling er du velkommen til at kontakte os

Kurv
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping
0